Contact formulier


  contactus

Hoe kunnen we u vandaag helpen?

We reageren ongelooflijk snel op uw verzoeken en stellen uw vragen op prijs.
Neem gerust contact met ons op als U een vraag hebt over onze landkaarten, prenten, affiches of middeleeuwse handschriften.
Indien u een item of uw collectie wilt verkopen kunt U het valuation form gebruiken om een foto te sturen.


Enter your full name.
Enter your email address.
(Optional) Enter your phone number.

Paulus Swaen Europe bv
Pieter Lastmankade 2, 1075 KJ Amsterdam
The Netherlands
Tel.: 020 2255198
email : europe@swaen.com
Roland Boelen,  Tel.: 06 51384297
Pierre Joppen, Tel.: 06-27839704
Bezoek uitsluitend op afspraak

Paulus Swaen, Inc.
901 North Hercules Avenue, Suite A
Clearwater
Florida 33765, USA
Tel. +1 727 687 3298
email : paulus@swaen.com


Pierre Joppen, Roland Boelen, Ian Williams, Wouter Steiner en Tom Sapinski hebben same meer dan 100 jaar ervaring in de kunsthandel en cartografie en oude boeken. Wij helpen u graag met uw vragen.

Pierre Joppen is de oprichter van Paulus Swaen en partner in Paulus Swaen Europe b.v. Sinds de oprichting in 1978 is Pierre gespecialiseerd in landkaarten, atlassen en globes van de 16e tot 18e eeuw. Zijn kennis van de Nederlandse vroege kaartenmakers,  kleurtechnieken van 17e en 18e-eeuwse kleurders (kaart-afsetter) zoals Dirk Jansz. van Santen is wereldberoemd. Van oorsprong is Pierre opgeleid als grafisch ontwerper en daardoor heeft hij een scherp oog voor het esthetische aspect van het graveren en maken van landkaarten en prenten.

Roland Boelen is onze Amsterdamse manager in Paulus Swaen Europe b.v. en hij heeft 25 jaar ervaring in de veiling en verzamelwereld met het opbouwen uiteindelijk weer verkopen van een collectie.
Neem gerust contact op met Roland Boelen als u wilt verkopen in onze veiling of voor hulp bij de verkoop van uw kunstcollectie in het algemeen.


wouter.jpgWouter Steiner is partner in Paulus Swaen Europe b.v. en advocaat gespecialiseerd in mobiele communicatie, multimedia en datamining-oplossingen. Wouter is tevens juridisch adviseur/interim manager in diverse bedrijfstakken en heeft al jaren affiniteit met de hedendaagse en historische kunstwereld.


Ian Williams is onze in Engeland gevestigde landkaarten en grafiek beschrijver en hij heeft 28 jaar ervaring in het beschrijven van landkaarten, prenten, geillustreerde boeken en atlassen.

Tom Sapinski is onze in Florida gevestigde landkaarten beschrijver en hij heeft 15 jaar ervaring.